1. <button id="ib93k"></button>
        <button id="ib93k"></button>
      2. <button id="ib93k"><acronym id="ib93k"><input id="ib93k"></input></acronym></button>
        1. [職稱英語真題]2016年答案詳解綜合C完形填空
          2016-04-07 06:57:46 來源:91考試網 作者:www.abbotthpd.com 【

          Freezing to Death for Beauty

          People in Beijing wear a lot of clothing during winter to fend off(抵御)thecold. In the United States, however, people wear_____(51)partly because the caris the primary mode of transportation. Cars take_____(52)straight to theirworkplaces, which are heated well. The American diet is full of calories, sotheir_____(53)can afford to burn heat more quickly.

          Fewer layers of clothing give people the opportunity to stay_____(54)Lots ofYale girls wear skirts_____(55)when it's 10 degrees Centigrade outside. Some ofthem at least wear boots, tights, and leg-warmers. Some, however, really just gofor the look _____(56)the risk of health. These girls have nothing to preventtheir _____(57)against the wind, and no socks to protect their feet. A miniskirt and a pair of stilettos are all that they wear.

          Typically, the ones pursuing fashion are_____(58)with little body fat. Justby the nature of their bodies, they are already at a disadvantage compared withnormal people in_____(59)weather. I have always_____(60),whenever I pass thesegirls, how they manage to refrain from shivering and just smile like spring hadarrived.

          And then there are the guys. The girls can be said to_____(61)health forbeauty. But why do guys_____(62)so little? It is not like, once they shed somelayers, they suddenly become better-looking. They are not exactly beingfashionable when they _____(63)wear sporty(花哨的)shorts and shower slippers in themidst of winter. It's not cute(可愛的).

          Of course, people have the freedom to look whatever_____(64)hey want. I amjust surprised that, given the vast difference between winter and summertemperatures in Connecticut, they can still_____(65)like they are partying onthe beach in the middle of February.

          51.題干】_____

          選項】

          A.less

          B.thin

          C.bare

          D.few

          答案】A

          52.題干】_____

          選項】

          A.they

          B.her

          C.them

          D.him

          答案】C

          53.題干】_____

          選項】

          A.meals

          B.dishes

          C.drinks

          D.bodies

          答案】D

          54.題干】_____

          選項】

          A.fashionable

          B.bony

          C.hungry

          D.funny

          答案】A

          55.題干】_____

          選項】

          A.ever

          B.even

          C.never

          D.not

          答案】B

          56.題干】_____

          選項】

          A.in

          B.for

          C.at

          D.on

          答案】C

          57.題干】_____

          選項】

          A.heads

          B.legs

          C.arms

          D.hands

          答案】B

          58.題干】_____

          選項】

          A.fat

          B.skinny

          C.ugly

          D.short

          答案】B

          59.題干】_____

          選項】

          A.warm

          B.cool

          C.hot

          D.cold

          答案】D

          60.題干】_____

          選項】

          A.dreamed

          B.stated

          C.claimed

          D.wondered

          答案】D

          61.題干】_____

          選項】

          A.hurt

          B.sacrifice

          C.suffer

          D.cost

          答案】B

          62.題干】_____

          選項】

          A.bear

          B.carry

          C.manage

          D.wear

          答案】D

          63.題干】_____

          選項】

          A.seldom

          B.only

          C.rarely

          D.hardly

          答案】B

          64.題干】_____

          選項】

          A.method

          B.road

          C.side

          D.way

          答案】D

          65.題干】_____

          選項】

          A.look

          B.hold

          C.seem

          D.show

          答案】A

          最新職稱英語考試題庫|手機題庫免費下載

          關注微信,2016年職稱英語考試真題免費獲取,>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">點擊查看>>

          2016年職稱英語考試真題權威名師點評,>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">速速關注>>

          關注:2016年職稱英語考試成績查詢時間及入口

          提示:>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">2016年職稱英語考試真題及答案首發

          推薦:2017年職稱英語網絡課程即將上線,名師教你如何高效通關2017職稱英語考試!>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">點擊查看>>


          One touch of nature makes the whole world kin. 自然情感的流露,使人們更親近.
          From saving comes having. 富有來自節儉.
          Tags:職稱英語真題 理工類
          】【打印繁體】 【關閉】 【返回頂部
          下一篇[職稱英語真題]2016年答案詳解綜..

          網站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772
          8x国产永久专区

            1. <button id="ib93k"></button>
              <button id="ib93k"></button>
            2. <button id="ib93k"><acronym id="ib93k"><input id="ib93k"></input></acronym></button>